Nå nærmer det seg avreise med stormskritt. Jeg har en enorm spenning i kroppen nå, og gleder meg til alt er sjekket inn og klart til start. Min europesiske følge bil er ikveld på grensa til Portugal. Denne bilen er det skipper Bjørn som kjører, og jeg skal møte han i Lisboa mandag kveld i Depoet. I bilen er det utstyr for store verdier, så imorgen kommer han til å gjemme seg i en liten landsby på utsiden av Lisboa og feire nyttårsaften der.Han har kjørt for meg mange ganger før, og har blitt ranet før.

Den store service bilen som skal gå gjennom hele løpet er ikveld på den Franske riviera med kurs for Lisboa. I den er Martin og Patrick som regner med å være fremme mandag kveld. Insnjekk for hele teamet er onsdag kl 17, og jeg har en sjekkliste med mer en 50 punkter som skal være i orden. Man er alltid spent selv om ting ser ut til å være i orden.

Min siste skikkelige treningsøkt blir på nyttårsaften, for resten av uka går med til reise, lasting, innsjekk og soving. Jeg får prøvekjørt sykkelen litt på tirsdag for å ta en siste sjekk.

Så er det bare å krysse fingre, tær og alt som er! 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende