Dagens siste etappe i rallyet Lisboa – Dakar 2007 er vel overstått, og nok en gang ble Pål Anders ”snytt” for en lenge etterlengtet etappeseier. Ullevålseter kom inn til en strålende 2. plass, den andre for året, men den sjette i Dakar-sammenheng. Janis Vinters kom i mål kun 7 sekunder foran Pål Anders.

Pål Anders har de siste 15 dagene utført en stor idrettsprestasjon som vil kunne stå ubeseiret i norske historiebøker i lang tid. Takket være gode forberedelser og ekstreme personlige egenskaper kan han notere seg en helt ubegripelig sterk 4. plass i verdens tøffeste og mest spektakulære ørkenrally. Ullevålseter har fra tidligere deltagelser en 9. plass i 2002, 7. plass i 2003. 5. plass i 2004 og en 6. plass i fjorårets rally. I 2005 måtte han bryte på grunn av brukket kravebein etter en krasj på den 10. etappen.

Ullevålseter ble nok en gang årets beste privatkjører i motorsykkel-klassen, og det er mange år siden sist en kjører uten fabrikksstøtte har hevdet seg så høyt i teten. Kun 133 av de totalt 245 deltagerne som stod på startstreken i Lisboa 6. januar kom helt til Dakar. Franske Cyril Despres, vant sitt andre Dakar-rally over en og en halv time foran Pål Anders.

Så snart Pål Anders får tak i sin norske mobiltelefonen vil han garantert oppdatere bloggen sin selv !

 

Solveig, kjerringa til Pål Anders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende