Det er temmelig vanskelig å skrive det jeg nå velger å skrive, og enda verre er det faktisk å forstå det.

MED 99% SANNSYNLIGHET SÅ BLIR DET IKKE NOEN START FOR PÅL ANDERS I EGYPT !!!

Jeg holder igjen 1% sjanse bare fordi jeg forsøker i det lengste å være positiv…

Agenten, som jobber for fraktselskapet som har fått sykkelen fra Chile til Kairo, har etter hvert gjort papirarbeidet sitt, men dessverre ser det ut til å være for sent. Tollmyndighetene har gått fra jobben, den polske ambassaden forsøkte å bidra – men uten nytte, arrangøren har tatt noen telefoner – som heller ikke hjalp. Det kan jo ikke være sant at det ender slik ?

Pål Anders og Czachor har fått tilbud om å starte en dag senere i rallyet, dersom de skulle få syklene utlevert i morgen, søndag. Men, dette er ikke noe alternativ som er aktuelt. For det første vil de da stå igjen alene uten å kunne gjøre noe med syklene, etter at service og deler har tilbakelagt første etappe. For det andre ville de fått mye tilleggsstraff, og for det tredje ville de da ikke hatt mulighet til å få med seg et eneste VM-poeng siden de ikke kjører hele rallyet. Den viktigste årsaken er vel egentlig at nå er Pål Anders så mentalt sliten og utafor, at han ikke har noe i et rally, hvor du hele tiden må være fokusert og skjerpet, å gjøre.

Pål Anders er helsvart på muligheten for å starte i morgen, men jeg krysser fingrene for at et mirakel skal skje i siste liten…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende