Følgende pressemelding ble akkurat sendt ut:

Rallye des Pharaons ble lørdag avsluttet med en 332 km lang spesialetappe med målgang ved pyramidene i Kairo. Pål Anders Ullevålseter ønsket ikkke å ta unødige sjanser og hadde derfor som eneste målsetning å sikre tredjeplassen sammenlagt. Han avsluttet allikevel med stil da han endte opp med å ta sin første etappeseier i dette rallyet.

Ikke overraskende var det regjerende verdemsmester Marc Coma som tok sammenlagtseieren, mens hans teamkamerat Jordi Viladoms kom på andreplass. Pål Anders kom på en meget overbevisende tredjeplass.

- Det så ut til å bli en forholdsvis lett etappe, men navigeringen skapte litt trøbbel for enkelte. Heldigvis fant jeg riktig vei selv, og kunne derfor uten store problemer kjøre inn til en gledelig etappeseier. Det ble derfor en flott avslutning på et meget vellykket rally, noe jeg aldri ville trodd for en uke siden når jeg stod her uten motorsykkel. Jeg har derfor bestemt meg for å ”dele” både dagens seier og tredjeplassen i rallyet med min redningsmann, Knut Martin Storegjerde. Uten hans generøse tilbud hadde jeg sittet hjemme i sofaen i dag, og ikke stått her på pallen.

-Om bare to uker skal jeg til Dubai for å kjøre den siste VM-runden denne sesongen, og da kommer alle poengene godt med når jeg skal forsvare tredjeplassen sammenlagt, og ikke minst kjempe om andreplassen. Jeg har både gull (2004) og bronse (2006) hjemme, så en sølvmedalje ville komplettere samlingen min ! sier Pål Anders spøkefullt, men allikevel ikke uten alvor.

Etter det fantastiske resultatet i Egypt innehar Ullevålseter tredjeplassen sammenlagt i VM i ørkenrally. Det gjenstår kun en VM-runde denne sesongen. UAE Desert Challenge kjøres 29. oktober-2. november i Dubai. Ullevålseter har ikke bare mulighet til å ta hjem bronseplassen, men kan faktisk avansere til sølvplass.

Med sportslig hilsen
Solveig V. Ullevålseter
Presseansvarlig

PS Nå starter snart champagnefesten !!!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende