Årets siste VM-runde i ørkenrally, UAE Desert Challenge, kjøres i Dubai 28. oktober til 2. november 2007. Rallyet startet søndag med en innledende oppvisningsprolog i Dubai sentrum, og rett i underkant av 70 deltagere stilte til start i motorsykkel-klassen. 

Pål Anders Ullevålseter var mer enn godt fornøyd med femteplassen på den korte prologen. Cyril Despres ble dagens vinner og kom i mål kun 5 sekunder foran Pål Anders. Resultatet på den korte prologen får ingen stor innvirkning for rallyet sammenlagt, men har mest betydning for startrekkefølgen på morgendagens etappe.

 

- Jeg virkelig gleder meg til de kommende dagene ! Jeg har fått neste års Dakar-sykkel for å bruke her i Dubai, og den ser og oppfører seg helt fantastisk. Dagens femteplass er en helt ok innledning, men det er de neste fem dagene rallyet virkelig skal avgjøres. Planen er å bruke de første dagene til å finne rytmen på den nye sykkelen, der etter får jeg se hvordan jeg ligger an. Har veldig lyst på en medalje sammenlagt i VM, og gjør jeg arbeidsoppgavene mine riktig har jeg faktisk mulighet til å innfri det.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende