Det er sånn at det er en del toppidrettsutøvere som må melde fra hvor de er hver dag hele året. Men de trenger minimum en time i døgnet for og ha muligheten til og teste oss, noe jeg er glad for å bli. Til nå har det fungert sånn at dersom jeg har raportert de neste tre døgn eller mer har det vært greit.

Det kom brev på tirsdag om at nå måtte vi fylle ut for januar, februar og mars før 1 januar ellers kan det bli advarsel. Ikke veit jeg hvor jeg er eller bor i slutten av mars. Tre advarsler og du må muligens begynne med noe annet. Systemet er sikkert bra bare man får lært seg det for det er ikke helt som før. Problemet er å få hjelp før 1 januar. Denne uka har det vært umulig for meg å dra til antidoping for å få veiledning og siste dag som er igjen er til mandag og da må jeg droppe en juletur og sitte der og lære det nye systemet istedenfor.

Greia er at det er utrolig sent og få denne informasjonen nå. Selv drar jeg til Dakar rallyet om en uke, så det var bra jeg ikke hadde reist. Lett å si det hadde ordnet seg , men dette henger over mange av oss hele tiden og det er utrolig lett å gjøre feil eller glemme tidspunkter. Har fått tilbud om opplæring med antidoping og forbundet mitt i januar. Det må da være i det seneste laget eller?

Ikke misforstå for jeg liker og bli testet og synes antidoping gjør en utrolig bra jobb.Dette er bare en forklaring på at det er lett å få anmerkninger og at det er ikke alle av oss som er så gode på data.

 

Hilsen en frustrert Ullevålseter

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende