Man er alltid på let etter den rette følelsen i kroppen og hodet før og under løpet Paris Dakar. Hadde så utrolig god selvtilit for et år siden, men da ble det jo avlyst. Har trent bra helt siden februar, men alikevel gjelder det og treffe med formtoppen i begynnelsen av januar. Det var mye styr med pakking i begynnelsen av november, pluss at jeg var borte ti dager på innsjekk i Frankrike i slutten av måneden.Derfor har jeg trent hardt i tre uker nå, og kroppen har vært tung og da er hodet tungt også. Nå merker jeg at øktene går lettere og det er bare å gi gass enten det er kjøring eller annen fysisk aktivitet.

Nordmarka blir brukt hver dag til de fysiske øktene og det er perfekte ski forhold fra Frogneseteren til Ullevålseter blandt annet. Så jeg går frem og tilbake der opptil flere ganger om dagen. Ellers kjenner jeg en snill bonde som låner meg jordet sitt til kjøreøktene. Andre treningmetoder jeg bruker er toppidrettsenteret, fotball, innebandy, ishockey, løpeturer og bakkedrag på beina. Ullevålseter -Skjennungen må være den bratteste lia i verden!!!

Så de siste dagene har den rette følelsen kommet og med det kommer den kontrollen og selvtiliten jeg trenger for og få ut det jeg er god for helt fra første meter 3 januar.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende