Endelig kom pallplassen som jeg har drømt om i så mange år. Har tiltider lurt på om det er realistikt å komme på pallen for selv om jeg har vært i nærheten har jo tidsdifferansen vært stor frem til de tre beste. Det å endelig greie det er en følelse jeg sliter med å fordøye. Er enormt glad samtidig som det har blitt veldig tomt. Hvor ble det av målet? Målet er jo borte og greier jeg å sette et nytt? Høres sikkert rart ut for noen, men det er faktisk sånn. Nå sier mange rundt meg at neste gang blir det seier, men jeg vet hva som kreves og ikke minst hvor mange sjanser til trenger jeg mon tro? Det å dra ditt for å vinne neste år å ha som mål å vinne er en helt vill målsetning akkurat nå , men når jeg får fordøyd tankene så håper jeg målet kommer i hodet mitt. 

 Løpet i år har vært helt fantastiskt for meg  for jeg har fått brukt erfaringen som jeg har skaffet gjennom åtte år i rallysporten. Jeg er ikke alltid den raskeste, men navigeringen satt hele veien og stabiliteten med å holde meg på hjulene var der, mens sykkelen fungerte fra start til mål. Den siste uka kjørte jeg fortere en jeg noen gang har gjort og jeg overrasket meg selv med dette. Den følelsen er enormt deilig. Hva som skjer fremmover blir spennende. Sponsorene som var med i år er med et Dakar til så det er befriende.

 Jeg kjører en Ktm og alt må betales og jeg betaler mye. Lurer på hvor mange som kommer på pallen i Dakar å må betale for abselutt alt. På det pungtet er jeg nok en tanke bitter. Hadde kontroll på budsjettet frem til i høst da jeg plutselig måtte leie to fabriksmotorer for Dakar. Koster masse pluss at ktm bruker resultatet fra Dakar i sin markedsføring. Men nå er det sånn at jeg valgte dette selv på forhånd så jeg får svelgen den. Nå håper jeg det er mulig å få en kontrakt med Ktm eller et annet merke. Kunne vært fantastiskt å kunne komme på løp med bare kjøreutstyr en dag  mens resten var klart.

 Takker mine sponsorer og alle som har stilt opp for meg i alle år. Det har gjort at jeg har fått så mange muligheter til å nå dette resultatet.

Tusen takk!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende